Bezorging

Afleveradres
Als je een bestelling doet op IMPS-ELFS.com kun je er voor kiezen om je pakketje op je eigen adres te laten bezorgen, maar het doorgeven van een alternatief adres is ook mogelijk. Je bestelling kan echter niet worden afgeleverd op een postbusadres.

Levertijd
Bij bestelling op werkdagen wordt jouw order in Nederland binnen 2 werkdagen op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Binnen Europa wordt je bestelling binnen 4 à 5 dagen bezorgd. Wanneer je pakket langs een douanecontrole moet of verzonden wordt naar een adres buiten Europa, duurt de verzending langer. Onze ervaring is gemiddeld ongeveer 8-14 dagen. Deze termijnen gelden niet voor bestellingen die je doet op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Wij versturen je pakket in Nederland via PostNL. Verder maken wij gebruik van DHL International, La Poste en Deutsche Post.

Volg je pakketje
Nadat je een bestelling hebt gedaan op IMPS-ELFS.com, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace nummer. Hiermee kun je je pakketje volgen tot aan je voordeur via www.tracktrace.nl. Wanneer je niet thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen, zal de chauffeur een tweede poging doen om je pakket te bezorgen. Als je dan niet aanwezig bent kun je je pakket veelal afhalen in het dichtstbijzijnde depot of de dichtstbijzijnde pakketshop.

Verpakking
Wij verpakken je pakketje met veel zorg, zodat je je bestelling in goede orde ontvangt. Is dit niet het geval, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Na ontvangst
Nadat je je bestelling hebt ontvangen, heb je nog 14 dagen de tijd om over je aankoop na te denken. Mocht je de bestelde artikelen niet willen houden, dan kun je deze binnen de termijn van 14 dagen terugsturen. De artikelen dienen onbeschadigd en met aangehecht, origineel label teruggestuurd te worden, naar het bijgeleverde antwoordnummer. Wanneer je artikel beschadigd is op het moment dat je het ontvangt, vragen we je om direct te bellen met onze klantenservice: +31 (0) 850 68 11 00. Of contact op te nemen via service@imps-elfs.com.

 

Laatst bekeken