Gratis verzending vanaf € 100,-
Gratis retourneren
Veilig betalen en nieuwe betaalmethoden

Retour zenden

Wij vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent over je aankoop. Om retourneren zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Voorwaarden ruilen & retourneren 
Retourneren is vanaf adressen binnen Nederland en Duitsland gratis. Bij de levering van je pakket ontvang je een retourformulier en instructies over het retourneren. Je kunt het pakketje eenvoudig terug sturen door middel van de bijgesloten retoursticker. Vanuit landen buiten Nederland en Duitsland dienen artikelen op eigen kosten teruggestuurd te worden. Het retouradres staat vermeld op de pakbon.

Na ontvangst van het pakket kan een retour binnen 14 dagen zonder voorafgaande melding teruggestuurd worden. In deze 14 dagen bedenktijd kun je jouw aankoop of bestelling aan ons retourneren. Artikelen dienen onbeschadigd en met aangehecht origineel label teruggestuurd te worden. Wij willen onze producten en service blijven optimaliseren. Daarom horen we graag de reden waarom je artikelen retourneert.

Indien je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur dien je het artikel ook retour te sturen. Via de webshop kun je vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen en het artikel in de juiste maat of kleur bestellen. 

Retourneren kan met het bijgevoegde retourformulier. Mocht je de overeenkomst willen herroepen door middel van het modelformulier voor herroeping, klik dan hier om door te gaan naar de algemene voorwaarden. Na ontvangst van het herroepingsformulier ontvangt u een bevestiging van onze klantenservice.

Verwerking van retouren

Vanaf de dag dat je pakket bij ons is ontvangen zullen wij binnen 7 werkdagen je retour verwerken. Je kunt je pakket volgen via de Track&Trace die je bij het afleveren van je pakket ontvangt. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je retour zo snel mogelijk te verwerken. Nadat de retour in ons magazijn is verwerkt ontvang je hier een bevestigingsmail over.

Termijn terugbetaling

Wij betalen aankoopbedragen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, terug na ontvanst van de herroepingsmededeling. Onze ervaring is dat dit plus minus een werkweek duurt na ontvangst van jouw pakketje in ons magazijn. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald op de rekening waarmee de aankoop is gedaan.

Retourneren is op eigen risico 
IMPS&ELFS is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van artikelen bij een retourzending. Indien het artikel beschadigd bij ons aankomt zullen wij contact met je opnemen. Bij retournering van beschadigde artikelen wordt het aankoopbedrag in rekening gebracht. 

Beschadigd bij ontvangst?
Wanneer artikel beschadigd is bij ontvangst, vragen we je om direct te bellen met onze klantenservice: +31 020 3460180. Zoals in onze voorwaarden wordt aangegeven ben je verplicht dit te melden direct na ontvangst. Wij verzoeken je om je artikel zo snel mogelijk terug te sturen zodat wij de kosten terug kunnen storten. Retourneren kan met behulp van het retourformulier dat meegezonden wordt met je order of als je de overeenkomst wilt herroepen, door middel van het modelformulier voor herroeping. 

Klachtenprocedure en Wettelijke Garantie
Bij de aankoop van producten via de IMPS-ELFS webwinkel geldt de wettelijke garantie. Of je aanspraak kan maken op deze garantie verschilt per situatie. In de wet staat aangegeven dat een product deugdelijk moet zijn. Je moet een product een reële tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Hier staat geen vaste termijn voor omdat dit per product verschillend is.

Indien u een vraag heeft over de wettelijke garantie of een klacht wilt melden over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk binnen 14 dagen reageren. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht ook voorleggen via het Europees ODR platform. Klik dan  hier.

Laatst bekeken